Frågor?

info@brlsnickeri.se

Kontakta oss:

+46 (0) 933 60038

lbrl logo white

Br. Larssons snickeri AB startade sin verksamhet 1950 och har tillverkat träfönster sedan dess. Vi finns i Åmsele, ett samhälle mycket vackert beläget längs Vindelälvens dalgång i Västerbottens Län.

Vi tillverkar fönster och dörrar för dig
Vi tillverkar fönster efter dina mått och önskemål. Vi säljer direkt från egen fabrik utan mellanhänder.

Välkommen till oss

Välbyggt värmepumpsskydd som är enkelt att montera.

Skaffa ett rejält skydd för er värmepump och skydda den från regn, vind och snö. Genom att använda Bröderna Larssons skydd förlänger ni pumpens livslängd. Då får ni dessutom ett skydd som gör att värmepumpen smälter in i husets fasad. Vårt skydd är mycket robust och tillverkat i Västerbotten med norrländskt kvalitetsvirke.

För högsta kvalitet är skyddet både limmat och spikat. Skyddet har på takdelen tjärpapp monterat för bästa hållbarhet. För att underlätta vid service av din värmepump är taket lätt att plocka av.

Vårt skydd kommer omonterat men består bara av tak och tre väggar. Detta gör det mycket enkelt att montera och skruvas ihop på ca 10 min. Efter ca 30 minuter sitter skyddet på plats fastskruvat på väggen. Det är en komplett leverans inklusive rejäla skruvar för att sätta fast det på väggen.
Skyddet kommer som standard omålat, detta för att du som kund ska kunna välja exakt samma färg som ni sedan tidigare har på fasaden. Detta innebär att skyddet smälter in i fasaden på bästa sätt. 
Vårt värmepumps skydd passar de flesta värmepumpar på marknaden.

Teknisk specifikation.
Bredd 101 cm
Höjd 74,5 cm
Djup 55 cm.
Vikt: 14 kg
Maximala mått på värmpumpen.
Bredd 86 cm, 
Höjd 60 cm, 
Djup 45 cm

Har du en luftvärmepump med andra mått, hör av dig så tillverkar vi ett skydd efter dina önskemål:

Instruktion för målning av värmepumpsskyddet, förutsatt att skyddet är nytt. 
Välj ett färgfabrikat och kulör som passar till husets fasad. Behandla först alla ytor med en trä grundfärg, var noga med ändträ och skarvar, måla rikligt men undvik rinningar. Färdigmåla sedan med 2 strykningar då det ökar hållbarheten. För bästa resultat, följ alltid färgtillverkarens råd. Måla aldrig i direkt solljus. Enklast är om man målar innan montering och uppsättning. 

Pris 1795:- + frakt

Produktbilder

Öppettider kundservice

Vardagar  7:00 - 16.00
Lördag  Stängt
Söndag  Stängt
Lunch  10.00 - 10:40

Kontakta oss

  • Br. Larssons Snickeri, Åmsele
  • 0933-600 38
  • info@brlsnickeri.se